Diensten

Ik help je bewuster en gelukkiger samen te leven met jouw hond of kat

Advies & begeleiding

Als het even wat minder goed gaat, word je overstelpt met goedbedoeld (en vaak zelfs ongevraagd) advies. Of je gaat zelf op zoek naar informatie op internet of in boeken, waar je meestal compleet tegenstrijdige informatie vindt en dus niet wijzer van wordt. Laat je niet in de war brengen! Ik sta je bij met wetenschappelijk onderbouwd advies, aangepast aan jouw hond of kat en met respect voor jouw eigen persoonlijkheid en levensstijl. Met nieuwe inzichten help ik jullie om weer fijn samen te leven en de eenheid terug in jullie huis te brengen.

Hoe werkt het?

Om je zo goed mogelijk te adviseren bij de vragen en problemen die je hebt over jouw hond of kat, werk ik altijd op maat. In één of meerdere gespreken komen we samen tot inzichten die je helpen om je situatie beter te begrijpen en die je kunnen sterken in de keuzes die je maakt. Mijn doel is vooral om je op weg te zetten en even met je mee te lopen, zodat je weer leert vertrouwen op jouw eigen buikgevoel en kennis om de juiste dingen te doen.

Liever zelfstandig aan de slag?

Heb je behoefte aan advies en begeleiding voor het samenleven met je hond, maar zie je op tegen een bezoek van een hondengedragstherapeut of -coach aan huis? Dan is het Bewuste Boekje precies wat je zoekt!

Met het Bewuste Boekje bied ik je een uniek traject dat je helemaal zelfstandig en op je eigen tempo kan doorlopen, met praktische oefeningen en waardevolle inzichten die je zullen helpen om op een eenvoudige, betrokken en diepgaande manier de relatie met je hond te versterken. 

Dogwalking

Honden die het tijdens de wandeling soms moeilijk hebben - sommigen noemen dit "honden met gedragsproblemen" - hebben vaak een individuele aanpak nodig die rekening houdt met hun behoeftes en gevoeligheden. Daardoor kunnen ze vaak niet terecht bij de standaard uitlaatdiensten. Speciaal voor die honden en hun mensen, bied ik ontspannende wandelingen aan.

Voor mij is jouw hond meer dan zijn of haar gedragsproblemen. Ik kijk verder dan het uitvalgedrag van je hond, het trekken aan de lijn of de angst of trauma's die hem of haar soms doen blokkeren tijdens een wandeling. Jouw hond is een individu en die wil ik graag leren kennen! Hoe beter je hond en ik elkaar leren kennen, hoe beter ik de wandelingen kan afstemmen op zijn of haar behoeftes, sterktes en gevoeligheden en hoe meer voldoening jouw hond zal hebben van de wandeling. Ik hanteer steeds een persoonlijke, zachte aanpak. Theoretische en wetenschappelijke kennis en ervaring zijn belangrijk, maar ik kijk in de eerste plaats naar het individu die jouw hond is. Van iedere hond leer ik bij!

Oppas aan huis

Er zijn honden en katten die graag hebben dat je rekening houdt met hun gevoeligheden, omdat ze anders heel angstig of boos worden. Speciaal voor die honden en katten die niet terechtkunnen bij de reguliere dog- en catsitters of pensions, kom ik oppassen aan huis. Rekening houdend met zijn of haar gevoeligheden, pas ik mij aan aan de individuele behoeften van jouw kat of hond zodat jij met een gerust hart op vakantie, zakenreis of een weekendje weg kan. Ondertussen blijft jouw kat of hond in zijn eigen, vertrouwde omgeving.

Ik hanteer steeds een persoonlijke, zachte aanpak. Theoretische en wetenschappelijke kennis en ervaring zijn belangrijk, maar ik kijk in de eerste plaats naar het individu die jouw kat of hond is. Met een open en bewuste houding probeer ik van ieder oppasbezoek het beste te maken voor jouw kat of hond.

Let op: oppas aan huis is enkel mogelijk in de regio Boortmeerbeek - Kampenhout - Haacht - Keerbergen - Rijmenam.

Harnas of tuigje van DOG Copenhagen kopen of huren

Ik kom op afspraak bij jou thuis langs met mijn voorraad zodat jij in alle rust kan kiezen en jouw hond alle tijd krijgt om de harnassen te passen. Het harnas wordt meteen goed afgesteld, dan ben je zeker dat het ook echt perfect past. Een pasbeurt is geheel vrijblijvend, je betaalt enkel een verplaatsingsvergoeding (€0,30/km). Ook bijpassende accessoires zijn verkrijgbaar.

Prijzen

Kennismakingsconsult online

Voor advies & begeleiding over jouw hond/kat.

€18

Kennismakingsconsult bij je thuis

Voor advies & begeleiding over jouw hond/kat.

€18 + €0,45/km

Dogwalking

Ontspannende wandelingen voor de gevoelige hond. Enkel in Boortmeerbeek, Haacht, Kampenhout, Keerbergen en Rijmenam!

€28/u + €0,45/km

Oppas aan huis

Eén of meerdere bezoeken per dag bij de gevoelige kat of hond. Enkel in Boortmeerbeek, Haacht, Kampenhout, Keerbergen en Rijmenam!

€28/u + €0,45/km

Harnas of tuigje passen voor je hond

Passen is vrijblijvend, geen aankoopverplichting. Je betaalt enkel voor mijn verplaatsing en de eventuele aangekochte artikelen.

€0,45/km

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie over een specifieke dienst? Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Algemene voorwaarden & privacybeleid