DOG Copenhagen

Praktische en comfortabele harnassen en accessoires

Een comfortabel harnas of tuigje maakt wandelen een pak aangenamer, zowel voor je hond als voor jezelf! Na jarenlang zoeken en uittesten, ben ik erg tevreden van DOG Copenhagen. De harnassen en tuigjes van Dog Copenhagen hebben meerdere voordelen:

  • Drie modellen, die elk volledig verstelbaar zijn, maken dat de harnassen perfect passen voor honden van allerlei maten, vormen en gewichten.

  • Ze zijn relatief gemakkelijk om te doen, ook bij honden die het niet leuk vinden dat je iets over hun hoofd trekt. Dat komt doordat het Comfort Walk Air-model een aparte sluiting heeft voor rond de nek. Zo hoef je het tuigje niet over het hoofd van je hond te trekken als die dat niet graag heeft.

  • Ondanks hun lichtgewicht, zijn ze erg stevig en geschikt voor dagelijks en intensief gebruik.

  • Ze zijn uiterst geschikt voor honden die zich graag rollen in modder, vuil en stinkende smurrie, want de harnassen kunnen zonder problemen in de wasmachine of met de hand gewassen worden.

  • Mogelijkheid om je hond dubbel aan te lijnen door de extra ring vooraan op de borstkas of met een bijpassende halsband. Ideaal voor extra veiligheid of voor honden die erg hard trekken.

  • De harnassen zitten erg comfortabel voor je hond: er zijn geen snijdende, scherpe randen en er is een extra laagje zachte vulling op de punten waar het harnas de meeste druk uitoefent. De tuigjes zijn heel erg licht en geven veel bewegingsvrijheid.

  • Door hun grote draagcomfort worden deze harnassen aanbevolen door Canine Arthritis Management, een Britse organisatie die hondenprofessionals en -eigenaars online informeert en bijstaat over alles wat met artritis bij honden te maken heeft, met als doel de levenskwaliteit van honden te verbeteren.

  • Ze zien er mooi uit en zijn beschikbaar in 8 verschillende kleuren.

  • Extra zichtbaarheid in het donker dankzij de reflecterende lijnen.

  • Bijpassende halsbanden, leibanden en andere accessoires zijn verkrijgbaar, maar ook prima te combineren met een eigen lange lijn voor nóg meer snuffelvrijheid.

Hoe werkt het?

Ik kom op afspraak bij jou thuis langs met mijn voorraad zodat jij in alle rust kan kiezen en jouw hond alle tijd krijgt om de harnassen te passen. Het harnas wordt meteen goed afgesteld, dan ben je zeker dat het ook echt perfect past. Ook bijpassende accessoires kunnen bijgekocht worden. Een pasbeurt is geheel vrijblijvend, je betaalt enkel een verplaatsingsvergoeding (€0,45/km).

Als het harnas goed blijkt te passen, heb je de mogelijkheid om het meteen te kopen of eerst te huren. Huren is ook interessant voor honden in de groei of als je verschillende modellen wil uitproberen. Als je daarna besluit om het tuigje te kopen, dan wordt de reeds betaalde huur afgetrokken van de aankoopprijs. Zo kan je het tuigje dus eerst uittesten zonder extra kosten.

Gebruik je het gekochte tuigje na een tijd niet meer en is het nog in goede staat? Bezorg mij het tuigje terug en je krijgt de helft van het aankoopbedrag terug. Zo krijgt jouw tuigje - na een grondige wasbeurt - nog een tweede leven en gaan we verspilling tegen... Ben je op zoek naar een koopje? Je vind alle tweedehands producten terug in de online winkel!

Comfort Walk Air™ Harnass

Het Comfort Walk Air™ harnas van DOG Copenhagen is een sterk en lichtgewicht harnas dat geschikt is voor dagelijks gebruik. Het is gemaakt van slijtvaste, vlek- en waterbestendige materialen en heeft een zachte, ademende voering. Het tuig is gemakkelijk aan te doen en is comfortabel voor de hond tijdens elke inspanning. De gebruiksvriendelijke aluminium fitting maakt het mogelijk om de nekband te openen/sluiten, handig voor honden die liever geen harnas over het hoofd getrokken krijgen. 

Het Comfort Walk Air™ harnas is nu beschikbaar in een nieuwe 3.0 uitvoering. Met een nieuw design, gemaakt van een nieuw polyester dat niet verbleekt en dat OEKO-TEX® STANDARD 100 gecertificeerd is en met nieuwe Duraflex™ gespen van POM-materiaal. Nog mooier, degelijker én sterker dan voorheen!

Op zoek naar een koopje?

Om plaats te maken in mijn voorraadkast voor de nieuwe 3.0 uitvoering, verkoop ik de harnassen uit de vorige Comfort Walk Air™-collecties met 10% korting.

Comfort Walk Pro™ Harnass

Het Comfort Walk Pro™ harnas van DOG Copenhagen is een sterk en lichtgewicht harnas dat geschikt is voor dagelijks gebruik. Het is gemaakt van slijtvaste, vlek- en waterbestendige materialen en heeft een zachte, ademende voering. Het tuig is gemakkelijk aan te doen en is comfortabel voor de hond tijdens elke inspanning. Het gemakkelijk vast te pakken handvat en de twee bevestigingsmogelijkheden voor de riem, één op de rug van de hond voor dagelijkse wandelingen en één op de borst van de hond, bieden extra controle en flexibiliteit.

Het Comfort Walk Pro™ harnas is nu beschikbaar in een nieuwe 3.0 uitvoering. Je kunt nu kiezen uit acht verschillende kleuren harnassen die volledig in die kleur zijn uitgevoerd aan de buitenkant, want de grijze verstelbanden zijn verdwenen! Ook de maatvoering werd aangepast voor meer overlap tussen de maten.

Op zoek naar een koopje?

Om plaats te maken in mijn voorraadkast voor de nieuwe 3.0 uitvoering, verkoop ik de harnassen uit de vorige Comfort Walk Pro™-collecties met 10% korting.

Comfort Walk Go™ Harness

Het Comfort Walk Go™ harnas van DOG Copenhagen is een comfortabel en lichtgewicht instaptuigje, ontworpen voor kleine en middelgrote honden. Het is gemaakt van slijtvaste, vlek- en waterbestendige materialen en heeft een zachte, ademende voering. Het tuig is gemakkelijk aan te doen en is comfortabel voor de hond tijdens elke inspanning. De verstelbare riemen, de grote klittenbandsluiting en de 3D-vorm garanderen veilige wandelingen en maken dat het tuig zich aanpast aan de lichaamsbouw van iedere hond.

Bijpassende accessoires

Maak de look helemaal af met een matchende halsband, leiband, heuptas of snoepjeszak. Of wat dacht je van een nieuwe eet- en drinkkomset voor thuis? DOG Copenhagen heeft aan alles gedacht!

Prijzen

Harnas of tuigje passen voor je hond

Passen is vrijblijvend, geen aankoopverplichting. Je betaalt enkel voor mijn verplaatsing en de eventuele aangekochte artikelen.

€0,45/km

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie over een specifiek product? Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Algemene voorwaarden & privacybeleid