Advies & begeleiding

Ik help je bewuster en gelukkiger samen te leven met jouw hond of kat

Als het even wat minder goed gaat, word je overstelpt met goedbedoeld (en vaak zelfs ongevraagd) advies. Of je gaat zelf op zoek naar informatie op internet of in boeken, waar je meestal compleet tegenstrijdige informatie vindt en dus niet wijzer van wordt. Laat je niet in de war brengen! Ik sta je bij met wetenschappelijk onderbouwd advies, aangepast aan jouw hond of kat en met respect voor jouw eigen persoonlijkheid en levensstijl. Met nieuwe inzichten help ik jullie om weer fijn samen te leven en de eenheid terug in jullie huis te brengen.

Hoe werkt het?

Om je zo goed mogelijk te adviseren bij de vragen en problemen die je hebt over jouw hond of kat, werk ik altijd op maat. In één of meerdere gespreken komen we samen tot inzichten die je helpen om je situatie beter te begrijpen en die je kunnen sterken in de keuzes die je maakt. Mijn doel is vooral om je op weg te zetten en even met je mee te lopen, zodat je weer leert vertrouwen op jouw eigen buikgevoel en kennis om de juiste dingen te doen.

De bedoeling van gedragsbegeleiding is niet om je te vertellen hoe je je leven moet leiden en wat je al dan niet moet doen en laten. De bedoeling van gedragsbegeleiding is ook niet om een hond of kat te veranderen zodat hij beter voldoet aan de verwachtingen van zijn mensen. Het uiteindelijke doel is wél om jullie algemene gevoel van welzijn als gezin te verbeteren. Hoe? Dat zoeken we samen uit in een kennismakingsconsult!

Of je nu pas je eerste kat of hond hebt of al heel je leven tussen dieren hebt doorgebracht, het samenleven met een hond of kat loopt niet altijd van een leien dakje. Ook wanneer je geen grote problemen ondervindt in het samenleven met je hond of kat maar je wel een betrouwbaar en genuanceerd antwoord wil krijgen op jouw vragen, is begeleiding mogelijk.  

Ieder traject start met een kennismaking

Om een begeleiding voor te stellen die voldoet aan jullie noden en wensen, begin ik altijd met een kennismakingsconsult. Die kan online of bij jou thuis doorgaan. We bespreken welke problemen je precies ervaart met jouw hond of kat, aan de hand daarvan zal ik een persoonlijk begeleidingstraject voorstellen dat rekening houdt met jullie wensen en behoeften. De bedoeling is dat jij op het einde van ons gesprek een goed beeld hebt van hoe de begeleiding er zal uitzien en hoeveel jou dat gaat kosten. Een kennismakingsgesprek is verder geheel vrijblijvend, jij kiest zelf of je wil verdergaan of niet. 

Een begeleidingstraject kan bestaan uit één sessie, meestal gevolgd door een periode van opvolging op afstand, of uit meerdere sessies, verspreid over enkele weken of maanden. De totale kostprijs van een traject is afhankelijk van de intensiteit en duurtijd. De meeste trajecten kosten tussen € 100 en € 250, excl. verplaatsingskosten. 

Wil je graag meer weten over mijn aanpak? Lees hier de eerste van een reeks blogposts over mijn manier van adviseren en begeleiden.

Prijzen

Kennismakingsconsult online

Voor advies & begeleiding over jouw hond/kat.

€15

Kennismakingsconsult bij je thuis

Voor advies & begeleiding over jouw hond/kat.

€15 + €0,45/km

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie over een specifieke dienst? Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Algemene voorwaarden & privacybeleid