Contact

Hoe kan ik je helpen?

Tijdens afspraken, wandelingen, oppasbezoeken en onderweg ben ik niet bereikbaar via telefoon of mail. Stuur daarom bij voorkeur jouw vragen door via het contactformulier op deze pagina, dan neem ik contact met je op van zodra ik kan. Ik beantwoord alle berichten binnen de 3 (werk)dagen, behalve tijdens verlofperiodes.

Toch liever persoonlijk contact? Bel mij op 0498 76 59 30 en spreek een bericht in op mijn voicemail.

Wil je graag een afspraak vastleggen voor een kennismakingsconsult of om een harnas of tuigje voor je hond te passen? Die afspraak kan je gemakkelijk zelf inboeken via onderstaande knoppen.

Verlof 2024

In het bouwverlof - van maandag 8 juli 2024 t.e.m. zondag 28 juli 2024 - neem ik vakantie. Ik ben dan niet bereikbaar voor telefoons, berichten, mails en afspraken. Heb je in deze periode een vraag, stuur mij dan een bericht via het formulier hieronder. Vanaf maandag 29 juli zal ik alle binnengekomen berichten één voor één lezen en beantwoorden.

In de kerstvakantie - van maandag 23 december 2024 t.e.m. zondag 5 januari 2025 - werk ik enkel in de voormiddag. Na de middag zal ik ook telefonisch niet bereikbaar zijn.

Algemene voorwaarden & privacybeleid