Oppas aan huis

Bezoekjes aan huis, speciaal voor de gevoelige kat of hond

Er zijn honden en katten die graag hebben dat je rekening houdt met hun gevoeligheden, omdat ze anders heel angstig of boos worden. Speciaal voor die honden en katten die niet terechtkunnen bij de reguliere dog- en catsitters of pensions, kom ik oppassen aan huis. Rekening houdend met zijn of haar gevoeligheden, pas ik mij aan aan de individuele behoeften van jouw kat of hond zodat jij met een gerust hart op vakantie, zakenreis of een weekendje weg kan. Ondertussen blijft jouw kat of hond in zijn eigen, vertrouwde omgeving.

Ik hanteer steeds een persoonlijke, zachte aanpak. Theoretische en wetenschappelijke kennis en ervaring zijn belangrijk, maar ik kijk in de eerste plaats naar het individu die jouw kat of hond is. Met een open en bewuste houding probeer ik van ieder oppasbezoek het beste te maken voor jouw kat of hond.

Oppasbezoeken op maat van jouw kat of hond

Natuurlijk zal ik tijdens mijn bezoeken alle taken van een normale dog- of catsitter doen:

  • eet- en drinkkommen uitwassen en weer bijvullen

  • eventuele ongelukjes opruimen

  • kattenbakken leegscheppen

  • een wandeling doen met de hond

  • spelen of knuffelen (alleen als de hond of kat daar zin in heeft!)

  • medicatie toedienen

  • andere huisdieren verzorgen, bv. kippen, konijnen, cavia's, hamsters, vissen,...

  • en eventueel andere kleine taakjes in huis, bv. brievenbus leegmaken, planten water geven, gordijnen en rolluiken open- en dichtdoen, vuilbakken buitenzetten,...

Tijdens ieder bezoek zal ik dit alles proberen te doen met zo weinig mogelijk stress voor jouw hond of kat en zal ik altijd rekening houden met eventuele gedragsproblemen of gevoeligheden.

Let op: omdat mijn eigen gezin ook mijn aandacht en zorg nodig heeft, werk ik uitsluitend met huisbezoeken. Ik kan dus niet permanent bij jouw dier blijven tijdens jouw vakantie. Ook overnachten doe ik altijd bij mijn eigen gezin. Je hond of kat zal dus veel alleen thuis zijn tijdens jouw afwezigheid. Heeft jouw hond of kat het moeilijk met (lang) alleen blijven, dan is oppas aan huis waarschijnlijk niet de beste optie. Korte periodes van 2 tot 4 dagen zijn voor de meeste honden en katten goed te overbruggen met voldoende huisbezoeken. Voor langere periodes overweeg je best of een pension of tijdelijk inwonende petsitter een betere optie zou zijn...

Oppasbezoeken kunnen wel een goeie optie zijn voor honden die niet graag lang alleen thuis blijven. Terwijl jij weg bent voor het werk of andere afspraken, blijf ik enkele uren thuis bij jouw hond.

De duur van ieder bezoek en het aantal bezoeken per dag wordt altijd vooraf overlegd en afgesproken, maar uiteraard hou ik ook rekening met wat jouw hond of kat fijn vindt! Oppasbezoeken kunnen zowel 's ochtends, 's middags als 's avonds doorgaan, zo lang mijn agenda dit toelaat. De prijs is afhankelijk van de duur van mijn bezoek (€ 28/u) en hoe ver ik mij moet verplaatsen (€ 0,45/km). 

Let op: oppas aan huis is enkel mogelijk in de regio Boortmeerbeek - Kampenhout - Haacht - Keerbergen - Rijmenam.

Prijzen

Oppas aan huis

Eén of meerdere bezoeken per dag bij de gevoelige kat of hond. Enkel in Boortmeerbeek, Haacht, Kampenhout, Keerbergen en Rijmenam!

€28/u + €0,45/km

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie over een specifieke dienst? Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Algemene voorwaarden & privacybeleid