Dog Copenhagen halsbanden

De perfecte aanvulling op een harnas

Urban Style™ Collar

De Urban Style™ halsband van DOG Copenhagen is een eenvoudig te gebruiken, alledaagse halsband gemaakt van geweven zachte en duurzame nylon, afgewerkt met doeltreffende 3M™ reflecterende versiering en uitgerust met een sterke en lichtgewicht aluminium bevestigingsring en een apart bevestigingspunt voor een naamplaatje of adreskoker. Deze collectie past mooi bij de Comfort Walk Air™ harnassen.

De Urban Style™ halsband is nu beschikbaar in een nieuwe 3.0 uitvoering. Met een nieuw design, gemaakt van een nieuw polyester dat niet verbleekt en dat OEKO-TEX® STANDARD 100 gecertificeerd is en met nieuwe Duraflex™ gespen van POM-materiaal. Nog mooier, degelijker én sterker dan voorheen!

Op zoek naar een koopje?

Om plaats te maken in mijn voorraadkast voor de nieuwe 3.0 uitvoering, verkoop ik de halsbanden uit de vorige Urban Style™-collectie met 10% korting.

Urban Explorer™ Collar

De Urban Explorer™ halsband van DOG Copenhagen is een sterke lichtgewicht halsband gemaakt van duurzame vlek- en waterbestendige materialen. Het unieke ontwerp biedt een zachte en ademende voering over de hele lengte voor comfortabel dagelijks gebruik. De dubbele aluminium D-ringen en doeltreffende 3M™ reflectoren garanderen de veiligheid. Deze collectie past mooi bij de Comfort Walk Pro™ en Comfort Walk Go™ harnassen.

De Urban Explorer™ halsband is nu beschikbaar in een nieuwe 3.0 uitvoering met nieuwe padding voor meer comfort.

Op zoek naar een koopje?

Om plaats te maken in mijn voorraadkast voor de nieuwe 3.0 uitvoering, verkoop ik de halsbanden uit de vorige Urban Explorer™-collectie met 10% korting.

Andere producten van Dog Copenhagen

Maak de look helemaal af met een matchende halsband, leiband, heuptas of snoepjeszak. Of wat dacht je van een nieuwe eet- en drinkkomset voor thuis? Jawel, DOG Copenhagen heeft aan alles gedacht!

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie over een specifiek product? Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Algemene voorwaarden & privacybeleid