top of page

Een tuigje huren of kopen voor je hond?

Maak het jezelf gemakkelijk! Ik kom op afspraak bij jou thuis langs met een voorraad harnassen zodat jij in alle rust kan kiezen en jouw hond alle tijd krijgt om de harnassen te passen. Het harnas wordt meteen goed afgesteld, dan ben je zeker dat het ook echt perfect past. Een pasbeurt is geheel vrijblijvend, je betaalt enkel een verplaatsingsvergoeding (€0,30/km).

 

Als het harnas goed blijkt te passen, heb je de mogelijkheid om het meteen te kopen of eerst te huren. Huren is vooral interessant voor honden in de groei of als je het tuigje eerst een tijdje wil uitproberen. Als je daarna besluit om het tuigje te kopen, dan wordt de reeds betaalde huur afgetrokken van de aankoopprijs. Zo kan je het tuigje dus eerst uittesten zonder extra kosten.

Enkele pluspunten:

  • Drie modellen, die elk volledig verstelbaar zijn, maken dat de harnassen perfect passen voor honden van allerlei maten, vormen en gewichten.

  • Ze zijn relatief gemakkelijk om te doen, ook bij honden die het niet leuk vinden dat je iets over hun hoofd trekt. Dat komt doordat het Comfort Walk Air-model een aparte sluiting heeft voor rond de nek. Zo hoef je het tuigje niet over het hoofd van je hond te trekken als die dat niet graag heeft.

  • Ondanks hun lichtgewicht, zijn ze erg stevig en geschikt voor dagelijks en intensief gebruik.

  • Ze zijn uiterst geschikt voor honden die zich graag rollen in modder, vuil en stinkende smurrie, want de harnassen kunnen zonder problemen in de wasmachine of met de hand gewassen worden.

  • Mogelijkheid om je hond dubbel aan te lijnen door de extra ring vooraan op de borstkas of met een bijpassende halsband. Ideaal voor extra veiligheid of voor honden die erg hard trekken.

  • De harnassen zitten erg comfortabel voor je hond: er zijn geen snijdende, scherpe randen en er is een extra laagje zachte vulling op de punten waar het harnas de meeste druk uitoefent. De tuigjes zijn heel erg licht en geven veel bewegingsvrijheid.

  • Door hun grote draagcomfort worden deze harnassen aanbevolen door Canine Arthritis Management, een Britse organisatie die hondenprofessionals en -eigenaars online informeert en bijstaat over alles wat met artritis bij honden te maken heeft, met als doel de levenskwaliteit van honden te verbeteren.

  • Ze zien er mooi uit en zijn beschikbaar in 8 verschillende kleuren.

  • Extra zichtbaarheid in het donker dankzij de reflecterende lijnen.

  • Bijpassende halsbanden en leibanden zijn verkrijgbaar, maar ook prima te combineren met een eigen lange lijn voor nóg meer snuffelvrijheid.

Benieuwd of een harnas van Dog Copenhagen even goed past voor jouw hond als voor Haley en Radja, mijn twee honden die al enkele jaren trouwe dragers zijn van de Dog Copenhagen harnassen (foto's hieronder)?

Dogwalks are the best walks ❤️_.jpg
Beautiful Radja 💙_.jpg
Yay! So happy to go to the vet 🐶_.jpg

Gebruik je het gekochte tuigje na een tijd niet meer en is het nog in goede staat? Bezorg mij het tuigje terug en je krijgt de helft van het aankoopbedrag terug. Zo krijgt jouw tuigje - na een stevige wasbeurt - nog een tweede leven en gaan we verspilling tegen... Ben je op zoek naar een koopje, contacteer mij voor een tweedehands-model.

Bekijk hieronder alle modellen en kleuren van harnassen, bijpassende leibanden en matchende halsbanden van Dog Copenhagen (klik op de pijlen om de verschillende kleuropties te zien):

bottom of page