top of page

Ondersteun jezelf en je dier met essentiële oliën

Essentiële oliën zijn sterk geurende oliën die gedistilleerd werden uit (delen van) planten. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben de invloed van geuren op emoties en cognitieve vaardigheden bewezen bij mensen en dieren. Verschillende oliën hebben verschillende effecten: ontspannen of net stimuleren, rust geven, concentratie bevorderen,... Hierdoor kan essentiële olie dus helpen om emoties weer in evenwicht te brengen en om bepaalde (gedrags)patronen te doorbreken. Vanuit de praktijk blijkt ook dat essentiële oliën kunnen helpen om kwaaltjes te verlichten zoals jeuk, buikpijn, pijnlijke spieren en gewrichten,...

 

Klinkt goed, toch? Maar let op: in verkeerde doseringen of samenstellingen kunnen essentiële oliën giftig of schadelijk zijn voor jouw hond, kat, jezelf of je kinderen. Daarom gebruik ik alleen oliën van topkwaliteit van doTERRA om producten samen te stellen die helemaal veilig gebruikt kunnen worden, zowel voor jezelf als voor jouw hond of kat.

PAKKET: EMOTIONELE ONDERSTEUNING

Wat is het?

Drie zorgvuldig samengestelde mengelingen van essentiële oliën die elk op hun manier rust bevorderen en negatieve emoties helpen verwerken.  De olie kan aangebracht worden op huid en vacht (via massage) en op dekens en kussens.

Voor wie is dit bedoeld?

De oliën kunnen veilig gebruikt worden bij honden, katten en mensen.

Inhoud van het pakket:

3 handige rollerflesjes van 10 ml met daarin een mix van essentiële oliën die een rustgevend en kalmerend effect hebben op lichaam en geest:

Pakket emotionele ondersteuning
DSC_0004_edited.png
  • Flesje 1: helpt je ontspannen na een drukke en stressvolle dag. Deze olie is ideaal wanneer je even tot rust wil komen en om te gebruiken voor het slapengaan.

  • Flesje 2: brengt het lichaam en de geest weer in balans. Deze olie creëert een gevoel van kalmte en welzijn en is daarom ideaal als ondersteuning bij gevoelens van angst en emotionele stress.

  • Flesje 3: bevordert een gevoel van steun, geruststelling en kalmte. Deze olie is ideaal wanneer je je overweldigd voelt en helpt je om weer rust en zelfvertrouwen te vinden.

  • Instructies en tips voor het gebruik

Prijs:

€ 15

Bestellen: stuur mij een bericht via het contactformulier.

 

De doseringen van deze oliën zijn veilig voor alle gezonde honden en katten ouder dan 6 maanden en kinderen ouder dan 10 jaar. Alle oliën werden uitgebreid getest én goedgekeurd! Heeft jouw hond of kat specifieke gezondheidsproblemen, geef mij dan eerst een seintje.

 

Heb je een vraag of een specifiek probleem waarvoor je essentiële olie wil inzetten? Laat mij dan weten voor welk probleem je ondersteuning zoekt en dan bekijk ik samen met jou de mogelijkheden.

2020-04-28%252011_edited.jpg
2020-03-18%2009.26_edited.jpg
2020-04-28%2011.09_edited.jpg
bottom of page