Ondersteun jezelf en je dier met essentiële oliën

Essentiële oliën zijn sterk geurende oliën die gedistilleerd worden uit (delen van) planten. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben de invloed van geuren onderzocht (en bewezen) op emoties en cognitieve vaardigheden bij mensen en dieren. Die onderzoeken laten veelbelovende resultaten zien, maar toch staat het onderzoek nog in haar kinderschoenen. Daarom is het uiterst belangrijk dat we niet zomaar gaan experimenteren met deze uiterst geconcentreerde oliën, zeker niet op dieren die erg gevoelig zijn voor geuren zoals honden en katten!

 

Daarom bied ik alleen zuivere, veilige oliën (mits ze correct gebruikt worden!) aan van hoge kwaliteit als extra ondersteuning om het welzijn te bevorderen. Oliën kunnen ook gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsplan bij gedragsproblemen, maar alleen wanneer ik 100% zeker ben dat dit op een veilige manier kan gebeuren.

 

Bij ieder flesje essentiële olie dat je bij mij koopt, krijg je gepersonaliseerd advies over hoe je de olie op een veilige en natuurlijke manier kan gebruiken, zowel voor jezelf als voor je dieren. Verschillende oliën hebben verschillende effecten: ontspannend, rustgevend en kalmerend, opwekkend en stimulerend, bevordert een positieve stemming, geeft energie, verbetert de concentratie, brengt emoties in evenwicht... Er is voor ieder wat wils!

 

Wil je graag vrijblijvend kennismaken met essentiële oliën voor toepassing op jezelf of op je dier? Voor de prijs van een kennismakingsgesprek (€ 10 + verplaatsingskosten) laat ik je de mogelijkheden zien en leer ik je om de producten op een natuurlijke manier toe te passen. Contacteer mij voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 

Prijzen variëren, afhankelijk van de gekozen olie. Startend vanaf € 15 voor een flesje van 15 ml. Bestellen is ook mogelijk zonder afspraak, advies kan ook telefonisch of via e-mail. Neem contact op voor meer informatie.

Maaike Pannemans     |     BE 0696.670.133     |     3190 - Boortmeerbeek (BE)     |     0498 76 59 30     |     maaike.pannemans@gmail.com

 

  Volg mij op Instagram

  • Instagram - Maaike Pannemans

© 2018 Maaike Pannemans | Pictures by Maaike Pannemans